عمیقتر نگاه کنید...
گزارشها و پژوهشهای همرو
زمستان ۱۴۰۱
گزارش آزار و اذیت در محیط کار
در طول تجربه همکاری با مشتریان مختلف به تکرار با موضوع آزار و اذیت در محیط کار روبرو شدهایم. در این شرایط معمولا مدیران عامل و مدیران منابع انسانی این موضوع را مطرح میکنند که چطور میتوانیم نسبت به واقعه پیش آمده واکنش نشان دهیم و فراتر از آن چگونه محیط کار را امن نگه داریم؟
بررسیهای ما که در ادامه مشاهده خواهید کرد، نشان میدهد از هر دو نفر کماکان یک نفر انتخابش این است که در مورد چنین رخدادی در محیط کار صحبت نکند. همچنین ۷۱.۵٪ درصد از شرکتکنندگان در این پیمایش «تلاش برای اجتناب از ارتباط با فرد آزار دهنده» و «تلاش برای نادیده گرفتن رفتارهای فرد آزاردهنده و سکوت» را در برخورد با این موقعیت انتخاب میکنند.
اسفند ۱۳۹۹
کتابچهی آموختههای تیم همرو از پروژههای توسعه و تحول سازمانی در سال ۹۹
در پایان هر سال چکیدهی آموختهها و تجربیاتمان از انجام پروژههای توسعه و تحول سازمانی را در قالب یک کتابچه در اختیار مخاطبانمان قرار میدهیم. این کتابچه حاوی درسآموختههای ما به همراه گزارش یک نظرسنجی از مدیران ۷۶ شرکت در خصوص دغدغههای آنها از اثر کووید – ۱۹ بر کسب و کارهایشان است. امیدواریم مطالعهی این کتابچه در پیشبرد بهتر کارها برای شما مفید و مؤثر باشد.
بهار ۱۳۹۹
راهنمای جامع دورکاری
دورکاری به همین سادگیها نیست و باید بگوییم که هرکسی نمیتواند یک دورکار حرفهای باشد. همه میگویند که دورکاری آینده مشاغل است اما از نظر ما این موضوع همین الان هم اتفاق افتاده. چرا که بسیاری از شرکتها برای استخدام نیروهای توانمند، بهرهگیری از مزیت رقابتی، کاهش هزینهها و … به دورکاری روی آوردهاند. حتی شیوع ویروس کرونا هم باعث افزایش دورکاری در سطح جهان شده است.
بسیاری از سازمانهای سنتی در حال کوچ به سمت دنیای مجازی هستند تا از کسبوکاری آفلاین به کسبوکاری آنلاین و پویا تبدیل شوند. همین اتفاق باعث شده تا فرهنگ دورکاری مورد توجه قرار بگیرد.
دراین کتاب جامع مسائل مختلف مربوط به دورکاری را مورد بررسی قرار میدهیم و باور داریم با مطالعه این کتاب فرایند دورکاری با کیفیت و راندمان بهتری اتفاق خواهد افتاد.
اسفند ۱۳۹۸
تحليل همرو از شرایط اقتصادی سال ۱۳۹۹
طی اتفاقاتی که در یک دههی گذشته افتاده است همراه با یک یا چند عامل از موارد فوق سبب ایجاد تلاطم در فضای کسبوکار شده است. همچنین محرکهای مذکور، اگر چه تا حد زیادی مستقل از یکدیگر هستند، اما بر یکدیگر هم تاثیر میگذارند. به عنوان نمونه، تحریمهای اقتصادی مثل نفت باعث کاهش درآمدهای نفتی شده و این کاهش درآمدهای نفتی و ساختار معیوب بودجهریزی کشور هم باعث تشدید تورم میشود. افزایش تورم هم باعث کاهش قدرت خرید مردم و در نتیجه افزایش نارضایتیهای اجتماعی میشود. مسئله کرونا اگرچه به نسبت سه متغیر دیگر جدید است اما میتوان این موضوع را به عنوان یک محرک جدید جهت اثرگذاری بر اقتصاد کشور دانست.
در حال حاضر چشماندازی از حل این نیروهای اثرگذار بر فضای کسبوکار در کوتاه مشاهده نمیشود، حتی به نظر میرسد این نیروها بعضا در سال آتی تشدید شوند. اما واقعا اوضاع اقتصاد ایران در سال ۹۹ چطور پیشبینی میشود؟